Domotica

Domotica is een hot item. Het "spelen met licht" is een basisfunctionaliteit, die iedereen tot de verbeelding spreekt. U kunt d.m.v. een afstandbediening uw verlichting regelen; dimfuncties of voorgeprogrammeerde lichtscènes.

Maar ook het volledig automatiseren van uw elektrotechnische installatie, het bedienen van de CV-installatie via uw mobiele telefoon, laptop of tablet of zien wie er aan uw voordeur staat. Uw favoriete muziek kiezen in de living of kijken wat voor weer het morgen wordt met uw touchscreen. Alles is mogelijk.

Bij thuiskomst schakelt u de inbraakbeveiliging uit en de basisverlichting in de verkeersruimtes gaat op het door u gewenste niveau branden. Wanneer u met vakantie gaat, schakelt u de inbraakbeveiliging in en er wordt dagelijks een ander leefpatroon gesimuleerd d.m.v. lichtscènes. Alles voor uw eigen veiligheid en comfort.

Voor de zakelijke markt kan een geautomatiseerd gebouwenbeheersysteem u dezelfde functionaliteit bieden, met name gericht op het besparen van energie. Verwarming, koeling of verlichting staan niet onnodig 's nachts of in het weekend aan. In een bedrijfsverzamelgebouw wordt er specifiek verlicht van entree tot bedrijfsunit. Toegangscontrole: u kunt iemand toegang verlenen of ontzeggen. Afstemming tussen elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties kunnen uw comfort maximaliseren!